In ons pand kunt u vanaf 24 september 2015 christelijke lectuur kopen.
Deze activiteit is een uitbreiding op onze activiteiten rondom evangelisatie. Wij vinden het belangrijk om een plek in Tiel te zijn waar iedereen welkom is en waar mensen een goed boek kunnen vinden. Zeer goed noemen wij dat. In het Hebreeuws zeggen ze dan “TOV MEOD”. We hopen dat u deze gedachte met ons deelt als u in onze winkel rond loopt.  

Tweedehands christelijke lectuur is bij ons van harte welkom omdat wij graag een leenhoek willen creëren. Dan kunt u een boek lezen terwijl u een kopje koffie drinkt en het is ook niet erg als u het boek wilt lenen om het thuis uit te lezen.

 

 

 

Stichting Jij bent TOV! heeft een ANBI status.

Naam: Stichting Jij bent TOV! 

Adresgegevens: Weerstraat 26, 4001 LD, Tiel 

Contactgegevens: via de contactpagina aub

 Fiscaalnummer: 854839434
 

Bestuurssamenstelling: 
Marian Ruiter – Voorzitter
Wendy Verkerk – Penningmeester
Tessa Boers – Secretaris

Doelstelling van stichting Jij bent TOV! :
Stichting Jij bent TOV! heeft als doel zich in te zetten voor de armoede in Tiel samen met mensen met een verstandelijke beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. Onder het kopje 'Jij bent TOV' kunt u lezen hoe wij dit vorm geven.

Beloningsbeleid:

Er zijn drie bestuursleden bij de stichting die werken als onbezoldigde vrijwilligers. Zij worden bijgestaan door externe adviseurs. Aanvullend wordt gewerkt met vrijwilligers die wij incidenteel kunnen inzetten.

Uitgeoefende activiteiten:

In onze nieuwsbrieven onder het kopje nieuwsbrieven kunt u onze uitgeoefende activiteiten lezen met foto’s.

Beleidsplannen: (klik op de link)
Beleidsplan TOV  
Beleidsplan van 2016 
Beleidsplan 2017


Jaarverslagen: (klik op de link)
 Jaarverslag van 2015

Jaarverslag van 2016

Financiële rapporten: (klik op de link)
Financieel rapport 2015

Financieel rapport 2016

Steun ons:

Wilt u ons project steunen? U kunt ons op verschillende manieren helpen!

- Kent u iemand die een lekkere taart verdient heeft? Geef het ons door!

- Met een financiële gift

- Voor onze leenhoek zoeken wij altijd tweedehands christelijke boeken.

 

- Een financiële gift voor Stichting JIJ BENT TOV is meer dan welkom. Het IBAN nummer is te vinden onder het kopje Jij bent TOV!

STICHTING JIJ BENT TOV

Lukas 3:11

Als u twee jassen heeft, zei Hij, geef dan één ervan aan iemand die er geen heeft. Als u eten over hebt, geef het aan iemand die honger heeft.

Stichting JIJ BENT TOV heeft het verlangen zich in te zetten voor armoede, eenzaamheid en ziekte.
Wij geloven dat het goed is om uit te delen aan mensen om ons heen en mensen te laten weten dat ze geliefd en bijzonder zijn. Omdat de eenzaamheid en ellende in onze maatschappij, maar ook zeker in Tiel groot zijn, en omdat wij ervaren dat God ons deze opdracht geeft,  hebben wij besloten om hiervoor aan het werk te gaan!

Wij doen dit door verschillende activiteiten:
- Wij organiseren op de dinsdagavond en op de donderdagavond een maaltijd voor mensen die het om wat voor reden dan ook wat minder hebben. Het eten start om 17:30.
- Wij bieden noodhulp op het gebied van boodschappen pakketten.  
- Wij verzorgen traktaties op scholen voor kinderen uit bijstandsgezinnen.
- Hulp bij financiële en andere administratieve zaken.

Wilt u de stichting een hart onder de riem steken door middel van een financiële gift? Dan kunt u dat overmaken naar onderstaand rekeningnummer.

Stichting Jij bent tov

 

 

 

Heb jij een verstandelijke beperking, een lichamelijke beperking of een psychiatrische hulpvraag? Wil je graag in de keuken en/of bediening werken? Dan kun je met ons contact opnemen en gaan we kijken of wij een geschikte werkplek voor jou hebben. 

Wil jij liever op een andere manier werkzaam zijn binnen de stichting?
Wij werken uitsluitend met vrijwilligers. Van onze vrijwilligers vragen wij een christelijke levensovertuiging en dagelijkse wandel met God. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen of in een mail vragen of wij het vrijwilligersprofiel naar je toesturen.

Wij zijn een erkend stage leerbedrijf voor MBO en HBO sociale opleidingen. Ook van stagiaires vragen wij een christelijke levensovertuiging.
Voor het schooljaar 2018/2019 hebben wij geen plek meer.
Neem voor meer informatie contact met ons op. Omdat wij een stichting zijn werken wij niet met stage vergoedingen. 

Door TOV eten wordt de stichting mede mogelijk gemaakt.
Bij ons werken mensen met een verstandelijke beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt.
U kunt bij ons genieten van koffie, thee, taart of een simpele lunch voor een prijs die u zelf bepaald. Dit doen wij door iedereen in Tiel de kans te geven lekker buiten de deur koffie te drinken en ontmoetingen te hebben.

TOV betekent in het Hebreeuws "GOED".

Goed in de breedste zin van het woord; GOED omdat het lekker is en GOED omdat het eerlijk is. Naast dat u bij ons GOED kunt eten, geloven wij ook dat onze medewerkers GOED zijn zoals ze zijn. Wij geloven dat ze mooi en bijzonder zijn en dat hun kwaliteiten bij ons goed ingezet kunnen worden.

Al onze producten worden vers gemaakt!

Onze medewerkers worden deskundig begeleid. Onze individuele begeleiding is gericht op het vergroten van het zelfvertrouwen en zelfstandigheid.