Ontmoeten

Ontmoeting vinden wij belangrijk. Wij zijn niet gemaakt om alleen te zijn. Meer dan de helft van de mensen die in Nederland wonen is eenzaam. Wij vinden dit hartverscheurend. Ontmoeting staat daarom bij ons centraal. Bij TOV kun je elkaar ontmoeten op een laagdrempelige manier. Wij bieden activiteiten aan en moment dat we samen kunnen eten. Elke doordeweekse dag is er bij TOV een activiteit. Een planning hiervan is te vinden onder het kopje agenda.
We hopen dat mensen die zich eenzaam voelen zich heel erg thuis voelen bij ons. We hopen daar door middel van de activiteiten aan bij te dragen. Ontmoet nieuwe mensen, maak vrienden of zoek een luisterend oor en kom gezellig langs!

Boekwinkel TOV boeken
Wij verkopen alleen nog christelijke kaarten. Met de verkoop van boeken zijn we helaas gestopt.  Wil je gewoon even lekker een boek lezen of tijdelijk meenemen naar huis? Bij ons is ook een leenhoek. Super handig voor als je niet gelijk het boek wilt aanschaffen.

Tweedehands kleding
Sinds kort is het mogelijk om bij ons tweedehands kleding te krijgen. Ook mag je tweedehands kleding inleveren als dit nog in goede staat is. Van september t/m februari nemen wij alleen winterkleding in. Van Maart t/m augustus nemen wij alleen zomerkleding in.
Wij nemen geen goederen aan.

Heb niet alleen je eigen belang voor ogen, maar ook die van een ander.
Filipenzen 2:4